Jak poznáme kvalitu?

Značení GDA na obalech potravin

Značení GDA na obalech potravin

Navigace ve světě živin a kalorií - doporučená denní množství (GDA). Vydána s podporou České technologické platformy pro potraviny.

Pozn.: Publikace je již rozebraná.

Autor: Libor Dupal (editace)

Č. vydání: 1. vydání, 2011

znaceni-gda-na-obalech-potravin.pdf

MODERNÍ ŠLECHTĚNÍ A POTRAVINY

MODERNÍ ŠLECHTĚNÍ A POTRAVINY

Publikace České technologické platformy pro potraviny - co potřebujeme vědět o potravinách z geneticky modifikovaných plodin

Autor: Jaroslav Drobník

Č. vydání: 1. vydání, 2010

moderni-slechteni-a-potraviny.pdf

Nanotechnologie v potravinářství

Nanotechnologie v potravinářství

Jsou obavy před nano-částicemi v potravinách opodstatněné?

Autor: Ing. Alexandra Kvasničková

Č. vydání: 1. vydání, 2011

nanotechnologie-v-potravinarstvi.pdf

RFID – radiofrekvenční identifikace: Důvod k obavám?

RFID – radiofrekvenční identifikace: Důvod k obavám?

Publikace České technologické platformy pro potraviny - budeme se obávat nové technologie?

Autor: David Pešek

Č. vydání: 1. vydání, 2010

rfid-radiofrekvencni-identifikace-duvod-k-obavam.pdf

Potraviny ošetřené ionizací

Potraviny ošetřené ionizací

Osvětový leták. Proč se potraviny ošetřují ionizací? Je to technologie riziková pro konečného spotřebitele? Spotřebiteli kvalita.

Pozn.: Publikace je již rozebraná.

Autor: Michalová, Dupal

Č. vydání: 1. vydání, 2010

potraviny-osetrene-ionizaci.pdf

Stránek: 6, stránka: 1 ... 4 | 5 | 6