Jak poznáme kvalitu?

Desatero pohledů na výběr kvalitních potravin

Desatero pohledů na výběr kvalitních potravin

Na základě čeho se rozhodujeme při výběru potravin? Spotřebitelské DESATERO vlivů a faktorů, které nás ovlivňují.

Autor: Irena Michalová, Libor Dupal

Č. vydání: Svazek 30, 1. vydání, říjen 2021

desatero-pohledu-na-vyber-kvalitnich-potravin.pdf

POTRAVINY A VÝŽIVA - stručný průvodce světem hoaxů a mystifikací

POTRAVINY A VÝŽIVA - stručný průvodce světem hoaxů a mystifikací

Přinášíme vám publikaci k ožehavému tématu dezinformací o potravinách a výživě šířených zejména elektronickými prostředky. Vedle seriózních informací o potravinách, jejich přípravě a způsobu stravování narážíme nezřídka na různé mýty, fámy, bludy a dezinformace, tj. shrnuto a podtrženo – na klamání spotřebitele, a proto se v této publikaci včetně příkladů z praxe snažíme podchytit i důvody, jež k tvorbě a především šíření hoaxů vedou.

Autor: Libor Dupal

Č. vydání: Svazek 29, 1. vydání, září 2021

potraviny-a-vyziva-strucny-pruvodce-svetem-hoaxu-a-mystifikaci.pdf

JE PALMOVÝ OLEJ HROZBOU?

JE PALMOVÝ OLEJ HROZBOU?

Přinášíme novou publikaci v edici Jak poznáme kvalitu?; palmový tuk bývá diskutován jako kontroverzní téma. Jaká jsou skutečná rizika a jaká pozitiva jeho použití....

Autor: Jiří Brát

Č. vydání: Svazek 28, 1. vydání, červen 2020

je-palmovy-olej-hrozbou.pdf

Lahůdkářské výrobky – tradice i trendy

Lahůdkářské výrobky – tradice i trendy

Nová publikace v edici Jak poznáme kvalitu? je zaměřená na téma lahůdek. Nejenom chlebíčky.

Autor: Miroslav Čeřovský, Libor Dupal, Irena Michalová

Č. vydání: Svazek 27, 1. vydání, červen 2018

lahudkarske-vyrobky-tradice-i-trendy.pdf

Podle čeho vybírat tuky a oleje

Podle čeho vybírat tuky a oleje

Přinášíme novou publikaci v edici Jak poznáme kvalitu?, tentokrát zaměřenou na téma, jak a podle čeho vybírat tuky a oleje.

Autor: Jiří Brát

Č. vydání: Svazek 26, 1. vydání, květen 2018

podle-ceho-vybirat-tuky-a-oleje.pdf

Mražené krémy

Mražené krémy

Další ediční počin SČS v sérii Jak poznáme kvalitu se zaměřil zmrzliny.

Autor: Ing. Olga Benešová

Č. vydání: svazek 25, 1. vydání, listopad 2017

mrazene-kremy.pdf

Stránek: 7, stránka: 1 | 2 | 3 ... 7