Novinky - archiv

Nová legislativa o potravinářských přísadách, příchutích a enzymech

Evropská komise přijala soubor návrhů harmonizované legislativy EU o potravinářských enzymech a aktualizaci současných pravidel týkajících se příchutí a potravinářských přísad.

více

20. 09. 2006

Kontroly stánků v letošní letní sezóně 2006 – výsledky nejsou povzbudivé

V období letní sezóny, během června a července, provedli pracovníci hygienických stanic kontroly pevných i mobilních stánků. Zjišťované závady se v převážné míře rok co rok stále opakují.

více

20. 09. 2006

Nová směrnice pro salmonelu schválená Evropskou Komisí - srpen 2006

Evropská komise schválila začátkem srpna 2006 dvě nové směrnice, týkající se snižování a kontroly výskytu salmonely u drůbeže a vajec v rámci EU.

více

20. 09. 2006

Evropané a jejich jazyky

Speciální výzkum Evropské komise veřejného mínění týkajícího se znalostí a osvojování si cizích jazyků mezi Evropany...

více

20. 09. 2006

Ediční plán SČS se naplňuje

Sdružení chce svými publikacemi informovat i vzdělávat ...

více

20. 09. 2006

Nová edice technických norem

Podlahové krytiny a hračky předmětem technických norem.

více

02. 08. 2006

Další ročník Ceny SČS pro rok 2006 vyhlášen

Po projednání a schválení v Předsednictvu SČS a dále ve všech příslušných pěti regionálních Odborných komisích pro ochranu spotřebitele byla opět vyhlášena......

více

23. 06. 2006

Deregulace - ohrožení spotřebitele?

Ministerstvo zemědělství zmírňuje svůj postoj k regulaci kvality masných výrobků uváděných do oběhu. Bude spotřebitel ohrožen?

více

23. 06. 2006

Národní strategie bezpečnsoti potravin ve vývoji

Může se spotřebitel cítit bezpečný před závadnými potravinami? Co pro to dělá stát?

více

23. 06. 2006

Aplikace "hygienického balíčku" v praxi: správná praxe

Příručka „Zásady správné výrobní a hygienické praxe ve stravovacích službách“ volně přístupná na WWW

více

23. 06. 2006

novinky

Stránek: 366, stránka: 1 ... 348 | 349 | 350 | 351 | 352 ... 366