Jak poznáme kvalitu?

O lahůdkách pro spotřebitele

O lahůdkách pro spotřebitele

Dobře si vybrat lahůdkářský výrobek nemusí být jednoduché. Brožura přehledně informuje o druzích lahůdkářských výrobků a požadavcích na jejich kvalitu, včetně exkurzu do historie.

Autor: Miroslav Čeřovský

Č. vydání: 2. vydání, říjen 2015

o-lahudkach-pro-spotrebitele.pdf

Hovězí a vepřové maso

Hovězí a vepřové maso

Maso je nedílnou součástí pestré a vyvážené výživy člověka ... Jak se vyznat v kvalitě čerstvého masa?

Autor: Jan Katina, Fr. Kšána ml.

Č. vydání: 2. přepracované vydání, listopad 2015

hovezi-a-veprove-maso.pdf

DRŮBEŽÍ MASO A DRŮBEŽÍ MASNÉ VÝROBKY

DRŮBEŽÍ MASO A DRŮBEŽÍ MASNÉ VÝROBKY

Drůbeží maso patří mezi základní druhy masa a je důležitou součástí sortimentu na trhu potravin. Brožura nám přináší řadu zajímavých informací o této komoditě.

Autor: František Mates

Č. vydání: svazek č. 13, 1. vydání, září 2015

drubezi-maso-a-drubezi-masne-vyrobky.pdf

ČOKOLÁDA, KAKAO A VÝROBKY Z NICH

ČOKOLÁDA, KAKAO A VÝROBKY Z NICH

Brožura nabízí nejen informace o konkrétních kritériích ve vztahu ke kvalitě čokolády, kakaa a výrobků z nich, ale také zajímavou historií kakaa a čokolády a principy technologie výroby.

Autor: Jana Čopíková

Č. vydání: svazek č. 12, 1. vydání, září 2015

cokolada-kakao-a-vyrobky-z-nich.pdf

Med

Med

Publikace přináší řadu informací o včelích produktech, výrobě medu, jeho zpracování a uchování, přínosech medu pro zdraví a další zajímavé informace.

Autor: Kolektiv autorů: Libor Dupal, František Kamler, Dalibor Titěra, Marcela Vořechovská, Hana Vinšová

Č. vydání: svazek 11. 1. vydání, srpen 2015

med.pdf

Těstoviny

Těstoviny

Nová publikace z edice přináší informace např. o historii těstovin, jejich výrobě, technologických postupech, členění na druhy a postavení těstovin ve výživě a spotřebě a další.

Autor: Marie Hrušková, Pavel Hrdina, Pavel Filip

Č. vydání: svazek 10, 1. vydání, srpen 2015

testoviny.pdf

Stránek: 7, stránka: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7